Szakmai
tanácsadás
Porkeverék kivételes ízű meleg üdítőital készítéséhez minden alkalomra. C-vitamint, ásványi anyagokat és gyümölcstartalmat tartalmaz. Télen ideális ital faházakba, síterepekre, de ambuláns értékesítésre, éttermekbe, bárokba, büfékbe is. Alkalmas forró kevert alkoholos italokhoz is. Ezt a terméket forróital-gyártókban - csokoládégyártókban is elkészítheti.
Összetevők: cukor, szárított feketeribizlilé 2%, feketeribizli aroma, sav (citromsav), növényi koncentrátum hibiszkuszból és sárgarépából, csomósodást gátló anyag (szilika), színezék (ammónia-szulfit karamell), C-vitamin.
Átlagos táplálkozási adatok 100 g keverékre: energia 1667 kJ / 397 kcal; zsírok <0,5 g, ebből telített zsírsavak 0 g; szénhidrát 96 g, ebből cukrok 95 g; fehérje <0,5 g; só <0,01 g.
Elkészítési útmutató a forróital gyártóknál: öntse a zacskó tartalmát 3 liter hideg vízbe, jól keverje össze, öntse a forróital-gyártóba. Kapcsolja be a gyártót, és állítsa a hőmérsékletet 90 °C-ra. A beállított hőmérséklet elérése után csökkentse a hőmérsékletet 60 °C-ra. Tartsa az italt ezen a hőmérsékleten az értékesítés idejére.
Útmutató az otthoni használatra: öntse a tasak tartalmát 3 l forró (nem forrásban lévő) vízbe, és jól keverje össze.
Hozam: 3 - 3,3 l ital.
Tárolás: száraz tárolás + 25°C-ig.
Csehországban készült (eredeti CORNiCO termék)
Hozam: | 3-3,3 liter ital |
Italkészítés: | 300 g keverék + 3 l víz |
Íz: | fekete ribizli |
Szín: | sötét vörös |
Csomagolás: | 1 × ALU zacskó / 300g |
Kartondoboz: | 20 × 300 g |