Szakmai
tanácsadás
Tapadásmentes platina-szilikon - innovatív forma a kenyér sutéshez. A tál részleges lezárása ideális az optimális gőzkeringéshez a forma belsejében. A tészta rugalmas lesz, és megakadályozza a sült kenyér nem kívánt száradását, amely az ideális légáramlásnak köszönhetően gyönyörűen aranysárgára süt. Ha még ropogósabb kéregre vágyik, sütje meg a kenyeret nyitott formában.
Tapadásmentes platinaszilikon - innovatív forma a bagettek sütéséhez. Süssen otthon friss házi bagettet. 4 darab bagettet készíthet szilikonos sütőformában, egyszerűen, gyorsan és garantált eredménnyel. Sütés szilikon formában A LEKUE kényelmes és egyszerű megoldás az eredeti házi ropogós bagettek elkészítéséhez.
A platina szilikon az egyik legjobb minőségű szilikon. Szagtalan, rendkívül higiénikus, nem reagál az ételekkel, ellenáll a magas és alacsony hőmérsékleteknek (-60 ° C / + 220 ° C), és nagyon rugalmas, így helyet takarít meg a konyhában. A felület tapadásmentes, így nem kell zsírozni a formát. Tökéletesen vezeti a meleget, garantálva ezzel az egyenletes főzési vagy sütési folyamatot. Könnyen tisztítható folyó víz alatt és mosogatógépben is. LÉKUÉ koncepciója és kialakítása, Spanyolország, Barcelona.
Szín/anyag | barna / szilikon |
Kenyérforma térfogata | 600 ml / 0,6 kg |
Méretek Szé× Mé × Ma: | 28 × 28 × 13 cm |
Zsák forma térfogata | 600 ml / 0,3 kg |
Méretek Szé× Mé × Ma: | 20 × 23 × 13 cm |
Baguette mérete: | 17 × 5,3 × 2 cm |
Bagettek száma: | 4 db × 150 ml |
Kiegészítők: | gumi spatula |