Szakmai
tanácsadás
Egy kézi burgonya spirálszeletelő spirálszeletben vágja a nyers burgonyát. Vágás előtt a nyers burgonyát kb. 40 cm hosszú fatussal átszúrjuk. A spirál levágása után a nyers burgonyát fatuskón levesszük a gépről, és a levágott burgonyát szabályos spirálon elosztjuk a fatörzsön. Az így pálcára vágott nyers burgonyát forró olajjal rendelkező sütőbe helyezzük, és úgy sütjük, mint a szokásos hasábburgonyát. Sütés után a burgonyát fapálcára tálalják, sózott vagy sós ízekkel ízesítve. Tálaljuk forrón.
A szeletelő más növényi spirálok készítésére is használható.
Gyártó USA, GOLD MEDAL CO.
Kapacitás: | 60 -70 darab / óra |
Teljesít./Feszültség: | - |
Méretek (S x Mé x Ma) | 15 × 37 × 20 cm |
Anyag: | rozsdamentes acél |
Világítás gép: | nem |
Világítás pajzs: | Nem |
Tartozékok: | kések |
Súlya: | 5 kg (1 × karton) |