Szakmai
tanácsadás
Elektromos burgonya spirálszeletelő nyers burgonyát vág spirálisan. Vágás előtt a nyers burgonyát kb. 40 cm hosszú fatussal átszúrjuk. A spirál levágása után a nyers burgonyát fatuskón levesszük a gépről, és a levágott burgonyát szabályos spirálon elosztjuk a fatörzsön. Az így pálcára vágott nyers burgonyát forró olajjal rendelkező sütőbe helyezzük, és úgy sütjük, mint a szokásos hasábburgonyát. Sütés után a burgonyát fapálcára tálalják, sózott vagy sós ízekkel ízesítve. Tálaljuk forrón.
A szeletelő más növényi spirálok készítésére is használható.
Gyártó USA, GOLD MEDAL CO.
Kapacitás: | 60 -70 darab / óra |
Teljesít./Feszültség: | 163W / 230V |
Méretek (S x Mé x Ma) | 22 × 51 × 24 cm |
Anyag: | rozsdamentes acél |
Világítás gép: | nem |
Világítás pajzs: | Nem |
Tartozékok: | 2 × kések |
Súlya: | 15 kg (1 × karton) |