Szakmai
tanácsadás
Forró csokoládé gyártó, bombardina vagy más forró ital készítésére. Manuális hőmérséklet-beállítás 65 - 85°C között. A meleg fürdő formájában történő melegítés elve megakadályozza, hogy az ital alul égjen. Oldalsó falak polikarbonátból. A folyamatos keverés biztosítja a csokoládé jó keverését. A csokoládé gyártó túlmelegedési biztosítékkal van felszerelve. Speciális leeresztőcsap mechanizmus az italmaradványokat konnyen kiüríti a leeresztő szelepből.
Kapacitás: | 5 L |
Teljesít. / Feszültség: | 1006 W / 230 V |
Méretek: | 41 × 28 × 46,5 cm (Sz × Mé × Ma) |
Anyag: | rozsda. acél, műanyag |
Szín: | fekete |
Súly: | 7 kg |
Csomagolás: | 1 db (1× karton) |