Szakmai
tanácsadás
Por keverék forro italra "BOMBARDINO Alkohol mentes" elkészítéséhez (rummal és tojáslikorrel ízesítve). Ezt a terméket forró csokoládé gyátókban készíti el.
Összetevők: cukor, teljes tejpor, sűrítők (kukoricakeményítő, módosított burgonyakeményítő), rum aroma és tojás likor aroma, színezőanyag (kurkumin, béta karotin), glükóz, só, csomósodásgátló (szilícium-dioxid).
Átlagos tápérték 100 g keverékre: energia 1737kJ / 414kcal; zsírok 7,6g, ebből telített zsírsavak 4,9g; szénhidrátok 78g, ebből cukrok 58g; fehérje 7,5g; só 0,5g.
Elkészítési utasítások: a zacskó tartalmát öntsük 2 liter hideg vízbe, alaposan keverjük össze, öntsük a forró italkészítőbe. Kapcsolja be a gyártót, és állítsa a hőmérsékletet 75°C-ra, az ital átfozese után csökkentse a hőmérsékletet 45°C-ra. Ezen a hőmérsékleten tartsa max. 8 órat ! ! !
Hozam: 2,3 - 2,5 liter Bombardino ital.
Tárolás: száraz tárolás +25°C-ig.
Cseh Köztársaságban készült (eredeti CORNiCO termék)
Hozam: | 2,3 - 2,5 L forro ital |
Ital elkészítese: | 700 g keverek + 2 L víz |
Íz: | édes rum-tojáslikor |
Szín: | sárga |
csomagolás: | 1× zsák / 700g |
Karton: | 10 × 700g |