Szakmai
tanácsadás
Por keverék forro csokoládé italra. Ezt a terméket forró csokoládé gyátókban készíti el.
Összetevők: cukor, csökkentett 25% zsírtartalmú kakaópor, tejsavó, tejpótló: (glükózszirup, edzett növényi zsír, tejfehérje), stabilizátor: (kálium-foszfátok), csomósodásgátló: (szilícium-dioxid), emulgeálószerek: (mono- és digliceridek) zsírsavak, poliszorbát 80, színezőanyag: karotinok), kukoricakeményítő, sűrítő: (karboxi-metil-cellulóz), édesítőszer: (nátrium-ciklamát), savasság-szabályozó: (nátrium-citrát), aroma. Tojást és glutént tartalmazhat.
Átlagos tápérték 100 g keverékre: energia 1610kJ / 383kcal; zsírok 7g, ebből telített zsírsavak 5,9g; szénhidrátok 66g, ebből cukrok 49g; fehérje 7,9g; só 0,94g.
Elkészítési utasítások: a zacskó tartalmát öntsük 2 liter hideg vízbe, alaposan keverjük össze, öntsük a forró italkészítőbe. Kapcsolja be a gyártót, és állítsa a hőmérsékletet 85°C-ra, az ital besűrűsödése után csökkentse a hőmérsékletet 50 - 60°C-ra.
Hozam: 2,5 - 2,6 liter csokoládé ital.
Tárolás: száraz tárolás +25°C-ig.
Cseh Köztársaságban készült (eredeti CORNiCO termék)
Hozam: | 2,5 - 2,6 L forro ital |
Ital elkészítese: | 600 g keverek + 2 L víz |
Íz: | csokoládé édes |
Szín: | sötétbarna |
csomagolás: | 1× zacskó / 600g |
Karton: | 20 × 600g |