Szakmai
tanácsadás
POLARiCO Eco - keverékhez kell keverni a cukrot
POLARiCO Szirup - sűrű szörp gyümölcs részlettel
Porkeverék jégkása vagy hűtoött ital előállítására. ECO - keverékhez szükséges cukrot keverni.
Összetevők: cukor, dextróz, citromsav, maltodextrin, szárított almalé 2%, glükózszirup, eper íz, sűrítőanyagok (guárgumi, nátrium-alginát, pektinek), stabilizátorok (nátrium-foszfátok, pirofoszfátok) kalcium-szulfát), a színezékek (tartrazin, azorubin, sárga SY, ammónia-szulfit karamell) lehet káros hatással a gyerekek aktivitására és a figyelmükre.
Táplálkozási információk 100 g készítményben: 1602 kJ / 381kcal energia, 0g zsír, ebből telített zsírsavak 0g, szénhidrátok 88g, ebből 81g cukrok, 0,8g rost, 0g fehérje, só 0,42g.
Jég-kása előállítása: Keverjük össze a tasak tartalmát vödörben 1 kg cukorral, adjunk hozzá 8 l vizet. Alaposan keverjük össze. Oldódás után, öntsük az oldatot jégkása készítőbe és kapcsolja be a készüléket. A kitermelés: 9,5 és 10,5 liter jég kása.
Hűtött ital előállítása: Keverjük össze a tasak tartalmát vödörben 1 kg cukorral, adjunk hozzá 16 l vizet. Alaposan keverjük össze. Oldódás után, öntsük az oldatot hűtöttital készítőbe és kapcsolja be a készüléket. A kitermelés: 17,5 liter hűtött ital.
Ajánlás: Az előállított oldatot az utasítások szerint tárolható +8°C alatti hőmérsékleten max. 72 órát.
Tárolás: száraz tárolás és +25°C-on
Készült a Cseh Köztársaságban (eredeti CORNiCO termék)
Kitermelés: | 9,5 - 10,5 L kása / 17,5 L ital |
Jég kása készítése: | 1 zacskó + 1 kg cukor + 8 L víz |
Hűtott ital készítése: | 1 zacskó + 1 kg cukor + 16 L víz |
Szín: | piros |
Gyümölcs részlet: | igen, 2% tartalmának |
Cukor: | fontos hozzá keverni |
Csomagolás: | 20 db (karton) |
Szálítási súly: | 10,0 kg (13,0 kg szálítás) |