Szakmai
tanácsadás
POLARiCO Eco - keverékhez kell keverni a cukrot
POLARiCO Szirup - sűrű szörp gyümölcs részlettel
Porkeverék jégkása vagy hűtöt ital előállítására. ECO - keverékhez cukor szükséges.
Összetevők: cukor, dextróz, citromsav, maltodextrin, szárított almalé tömeg 2%, Glükózszirup, kaktusz ízek, sűrítőanyagok (guargumi, nátrium-alginát), stabilizátorok (nátrium-pirofoszfát), színezőanyagokat (szulfit-ammónia karamell , tartrazin, Brilliant blue FCF) lehetnek káros hatással az aktivitást és a figyelmet a gyermekek, csomósodásgátló szereket (kalcium-foszfátok, kalcium-szulfát).
Táplálkozási információk 100 g készítményben: energia 1601kJ / 381kcal, zsír 0g amelyből telített zsír 0g, 86g szénhidrát, 77g cukor, rost <0,5g, 0g fehérje, 0,24g só.
0>Jég kása előállítása: Keverjük össze a zsák tartalmát 1 kg cukorral, adjunk hozzá 8 l vízet. Alaposan keverjük össze. Oldódás után, öntsük az oldatot jégkása készítőbe és kapcsolja be a készüléket. Kitermelés: 9,5 és 10,5 liter jég kása.
Hűtött ital: egy edényben, keverjük össze a zsák tartalmát 1 kg cukorral, adjunk hozzá 16 liter vizet. Alaposan keverjük össze. A feloldódás után öntsük az oldatot ital hűtöbe. Kitermelés: 17,5 liter hűtött ital.
Ajánlás: Az előállított oldatot az utasítások szerint tárolható +8°C alatti hőmérsékleten max. 72 órát.
Tárolás: száraz tároló és max +25°C-on
Készült a Cseh Köztársaságban (eredeti CORNiCO termék)
Kitermelés: | 9,5 - 10,5 L kása / 17,5 L ital |
Jég kása készítése: | 1 zacskó + 1 kg cukor + 8 L víz |
Hűtott ital készítése: | 1 zacskó + 1 kg cukor + 16 L víz |
Szín: | zöld |
Gyümölcs részlet: | igen, 2% tartalmának |
Cukor: | fontos hozzá keverni |
Csomagolás: | 20 db (karton) |
Szálítási súly: | 10,0 kg (13,0 kg szálítás) |