Porkeverék jégkása vagy hűtöt ital előállítására. ECO - keverékhez cukor szükséges.
Összetevők: cukor, dextróz, citromsav, maltodextrin, szárított almalé tömeg 2%, Glükóz szirup, szeder aroma, sűrítőanyagok (guargumi, nátrium-alginát), stabilizátorok (nátrium-pirofoszfát), csomósodásgátló szereket (kalcium-foszfátok, kalcium-szulfát), színezőanyagokat (Brilliant blue FCF).
Táplálkozási információk 100 g készítményben: energia 1603kJ / 382kcal, zsír 0g amelyből telített zsír 0g, 87g szénhidrát, 78g cukor, rost <0,5g, 0g fehérje, 0,20g só.
Jég kása előállítása: Keverjük össze a zsák tartalmát 1 kg cukorral, adjunk hozzá 8 l vízet. Alaposan keverjük össze. Oldódás után, öntsük az oldatot jégkása készítőbe és kapcsolja be a készüléket. Kitermelés: 9,5 és 10,5 liter jég kása.
Hűtött ital: egy edényben, keverjük össze a zsák tartalmát 1 kg cukorral, adjunk hozzá 16 liter vizet. Alaposan keverjük össze. A feloldódás után öntsük az oldatot ital hűtöbe. Kitermelés: 17,5 liter hűtött ital.
Ajánlás: Az előállított oldatot az utasítások szerint tárolható +8°C alatti hőmérsékleten max. 72 órát.
Tárolás: száraz tároló és max +25°C-on
Készült a Cseh Köztársaságban (eredeti CORNiCO termék)